Längtar uuuuut

balkongsommar

 

Nu får vi väl ändå säga att det äntligen är vår på riktigt. Och vilken vår sedan! Det är ljuvligt att få se allt vakna till liv igen. Löven spricker ut, borta är de grå snöhögarna och vattnet glittrar nere i sjön. Underbart! Jag vill bara ut, ut, ut! Även om vår balkong har tråkigt läge (= noll sol) så blir jag ändå sugen på att piffa till den. Vi har ett ganska slitet bord, likt det på bilden, som behöver få på sig en eller två omgångar med målarfärg. Till det har vi två klassiska korgstolar som vi spraymålat vita. Men det skulle vara toppen med både förvaring och en till sittplats. Jag fann smarta, prisvärda Äpplarö som nog skulle passa perfekt på balkongen. Sedan behöver vi bara några få detaljer för att göra balkongen mysig och ombonad. Jag köper gärna saker på Lagrhaus, H&M Home, Rusta och Åhléns som allihop har fina och inte bränna-hål-i-plånboken-dyra saker som passar perfekt in i vår stil i övrig. Nu gäller det bara att övertala herrn i huset att balkongen behöver lite TLC 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.