Min nya vän

20130509-161716.jpg

När jag fyllde 26 fick jag en superfin, rosa cykel i födelsedagspresent. I tisdags, nästan precis fyra år senare blev den stulen. Precis utanför porten. Mitt på ljusa dan. Fast den var låst med två lås. Att folk inte kan lämna andra människors saker i fred! Nedrans tjuvar! Eftersom jag bestämt mig för att börja cykla till jobbet för att få gratis motion och frisk luft tänker jag inte låts tjuvarna få ändra mina planer. Därför passade jag på att shoppa en ny cykel på Stadium idag, eftersom de hade en finfin variant på medlemserbjudande. Den är svart och smälter förhoppningsvis in bättre än den rosa (så att den inte blir knyckt den med). Så har jag säkrat upp med tre lås och ska låta den sova i cykelförådet. Jag ska inte bli av med denna!

Imorgon är det jag som trampar iväg till Kungsholmen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.