Snälla träningsguden…

Förutom riktigt schyssta magmuskler och tonade överarmar så önskar jag mig mest av allt lite härliga träningskläder. Mina favorittights håller på att falla isär och för mig är det viktigt att jag känner mig fin på gymmet. Inte för andras skull, eller för hur jag ser ut i deras ögon. Jag tränar helt enkelt bättre med fina kläder. Tar ut rörelserna mer och bygger fler muskler. Därför skulle jag bli dödsglad om de här godingarna ligger i min garderob imorgonbitti.

20130506-190032.jpg
Shapetights från Rhönish

20130506-190201.jpg
Linne från samma ställe

20130506-190304.jpg
Bubbelgumsskor från Reebok

0 tankar på “Snälla träningsguden…”

 1. Fina! Jag köpte nya träningskläder på Ica maxi.. Säkert inte samma kvalité som märkeskläder men det var vad min ekonomi tillät.. Och ja, man tränar bättre när man känner sig fin:)

 2. Jag har tightsen och de är i särklass de bästa träningsbyxorna jag någonsin haft. Värda varenda krona!

   1. Jag köpte mina på Ellos, visserligen till fullpris om jag inte minns fel, men annars har de ju ibland rabatt även på vissa märken 🙂

    1. Jag har i bland rabattkod på röhnisch i bloggen. de där tightsen är helt enkelt BÄST, sååå sköna!! Man känner sig vältränad bara man tar på sig dem 🙂 (anti-shakefunktion i!)

     kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.