It’s a springthing

vårklänning

 

Louche calf length dress, $105 / Swedish Hasbeens high heel shoes / Marc by Marc Jacobs cross body bag / Junghans water proof watch, $880 / Witchery , $72
Bästa tiden för klänning börjar NU! Våren är den ultimata kjolsäsongen. Barbent med fladdrande tyg längs vaderna eller tjocka strumpbyxor för lite kyligare dagar, det spelar ingen roll vilket. Du blir alltid snygg i vårkjol. Jag är helt kär i kombon här uppe. Ta på dig finkjolen, hoppa i snygga och bekväma skor och njuuuut sedan av våren som ä-n-t-l-i-g-e-n är här!
Hoppas ni har en tipptopphelg. Jag har varit hos frissan o blivit superblond. I like it! Vi har också haft finfrämmande i form av min värmländska moster och min mamma. Imorse var vi i simhallen. En BRA lördag. Imorgon väntar en härlig söndag.
Snapshot_20130504

0 tankar på “It’s a springthing”

  1. Snyggt!!! Passar dig jättebra och tar verkligen fram dina blå ögon!

    Fantastiskt snygg klänning också!! Jag håller på och letar efter några shyssta trikåklänningar och kjolar att ha nu sista månaden i graviditeten i fall det smäller till och blir riktigt varmt innan bebben kommer. Har du sett några på HM? Vill inte lägga hur mycket som helst heller 🙂

    Undra om våra tjejer går på samma simskola..? Min äldsta går i röd grupp i F simhall kl 9.35 på lördagarna 🙂

    1. Jag har tyvärr inte sett några kjolar på H&M (har inte varit inne i butiken på någon månad). När jag väntade Ebbot köpte jag en stretchig svart trikåkjol påIndiska (för ca 100 kr), de kanske har något liknande? Då måste tjejerna gå i samma grupp, det är den tiden Maja går! Lova att komma fram o säga hej på lördag!

  2. Ha, ha vad kul!!! Min dotter heter Ella och är nog längst i gruppen:-) Det ärmin man som hänger med henne på lördagsmorgonen men jag har lovat att komma och kika någon dag och lovar att säga hej 🙂 Jag är mammanmed den gigantiska magen 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.