Freeeedag!

20130503-080205.jpg

I onsdag hade vi middagsmys på O’Learys med barnens Farbror och A. Så kul med lite spontanmat.

Tänk att det är helg, igen! Jag ser fram emot en helg utan några större planer. Imorgon blir det simskola förstås. Och sedan ska jag slå mig ner i frisörstolen hos duktiga R på salong Blonde, för att bli just mycket blondare. Däremot ska jag be henne att låta bli saxen, håret är inte lika superkort nu och jag trivs bättre med lite mer hår. Kände mig så naken med nästan snagg. Kanske kan hon bara skära ur lite?

Annars blir det en lugn helg. Jag ska försöka mig ge mig på Majas rum, ordningen där inne är hyffsad men skåpen behöver rensas och hennes garderob sorteras – hon växer ju så det knakar!

Vad hittar ni på i helgen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.