Firar lite…

20130503-203736.jpg

Hej fredagskväll! Ikväll firar vi att jag signerade min tillsvidareanställning igår. Fast jobb, baby! Ni anar inte hur lycklig och stolt jag är över att ha det. Efter många ups and downs är jag äntligen precis där jag vill vara i mitt yrkesliv. Jag visste inte att man kunde trivas på ett jobb så här mycket. Fantastiska kollegor, rolig produkt, bra chef och massor av härliga upplevelser. Yrkeslivet ler mot mig!

0 tankar på “Firar lite…”

  1. GRATTIS! Tack för dina råd i början på året (när vi mailade), jag är inte där du är i yrkeslivet än, men jag har börjat den resan och dina råd var en del i det! Inspirerande!

  2. Grattis, vad roligt för dig! Härligt också att mitt i mammarollen med två små få en sån härlig boost för bara dig! Kram!

  3. GRATTIS!!!!! Kommer i håg känslan då jag själv blev fast anställd för två år sedan och det är underbart!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.