Sommarsugen!

beach 13

 

Om jag får bestämma så blir det minst två utlandssemestrar i sommar. Och massor av sol här hemma förstås. Har jag tur blir det väl någon jobbresa till solen också. Det är ju det som är det fina med att jobba med charter, man kan alltid stoppa ner bikinin bredvid jobblaptoppen, ifall tillfälle för lite strandhäng ges. Jag tycker att varje sommar förtjänar sin badlook. I år har jag blivit extra förälskad i dessa godingar från zoolando.se, kan inte riktigt bestämma mig för vilken, den blå är ju 100% jag, men den turkosa lite roligare. Har ni börjat spana på badkläder ännu?
Nä, nu blir det lite speedyröj inför städerskans besök imorgon. Sedan te och Revenge i tv-soffan. Nice!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.