New York baby!

20130502-065841.jpg

Bild: We heart it

God morgon cupcakes!
Är iväg tidigt denna måndag, ehm jag menar torsdag. Ska alldeles strax checka in på jobbet, men först tänkte jag berätta om min födelsedagspresent som jag fick av min och ts familj: En resa till New York! Wihoooo! Drömstaden som jag haft i tankarna så många år. Nu är den inom räckhåll! Jag får själv bestämma när jag vill resa. Jag är hemskt sugen på att möta våren i det stora äpplet. Pricka in tiden då körsbärsträden blommar. Så det blir en tripp dit nästa vår. Då hinner jag fylla på shoppingkassan lite också. För shopping lär det bli, där borta i staterna! Åh, som jag längtar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.