Spets, kleinblått och lite vipp

SONY DSC

Det var länge sedan jag visade en outfitbild, hinner ju inte riktigt med på mornarna. Men nu när det är ljusare så kanske det går att få till lite oftare? Vi ska snart iväg och äta lite vårmiddag på O’Learys med barnens farbror J, så jag passade på att hoppa i en klänning. Inte för att det är särskilt ovanligt, men ändå. Min fina, blå spetsklänning är en pressy från min kille. Den kommer från Lindex Penelope Cruz-kollektion och är såååå fin. Lindex är verkligen min butik i år, vippigt, preppy och finfint! Strumpbyxorna och koftan är från samma butik. Ballerinorna köpte jag på Sisley i Rom och skärpet är gammalt som gatan från H&M.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.