Hello maj!

large

Bildkälla

Ny månad. en riktig vårmånad. Nu måste det väl ändå bli varmare? Eftersom vi bytt blad i kalendern är det dags att summera månaden som varit. April var en spännande månad. Jag fyllde 30 år. Stort så det förslår. Livet rusade på med kalas, jobb och en massa vardag som kom mellan mig och bloggen. April blev en riktigt usel bloggmånad. Jag hoppas att Maj blir bättre på den fronten.

Nåväl, hur löd målen för april?

♥ Träna två gånger i veckan Jag tror att det inte riktigt blev 2 gånger, 1,5 kanske är snittet. Så bättring i maj!
♥ Fira min 30-årsdag med pompa och ståt √ Javisst, jag blev sååååå firad
♥ Bio med Maja   Ja, vi var o åt pizza på nya Vapiano i Skrapan och såg Sune i Grekland för några veckor sedan
♥ Bleka fogarna i badrummet √ Jag har börjat, men ska se om jag hittar ett riktigt blekningsmedel avsett för fogar till golvet.
♥ Skaffa krukväxter till våra nytvättade vårfönster √ Jag fick en fin hortensia av svärmor när jag fyllde år, men det behövs fler blommor så jag tror att dagens mission blir att hitta fler krukväxter. Mårbackapelargonier kanske?
♥ Ha en egen helg med barnen nr T är bortrest √ Ja, vi hade det supermysigt med badhusbesök och mormorövernattning.
♥ Måla naglarna oftare  Hihi, EN gång blev det. Skärpning på det!
♥ Fortsätta sköta tänderna √ Helt ok, men jag ska bli bättre på att göra hela proceduren varje morgon och kväll.

 I maj vill jag 

♥ Träna 2 gånger i veckan, varav en ska vara utomhus
♥ Måla naglarna
♥ Ta med barnen in till en blommande Kungsträdgård och ta fina bilder
♥ Blogga mer
♥ Bjuda hem syster och hennes kille för att fira att min syrra har landat ett toppenjobb
♥ Ta hand om krukväxterna
♥ Ha röjarhelg och r-e-n-s-a när barnen är borta
♥ Hitta på en familjeutflykt

 

Det kommer att bli en tipptoppmånad!

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.