Bonusfredag

20130430-193020.jpg

20130430-193004.jpg

Fiskade upp barnen tidigt och checkade in på Waynes för lite eftermiddagsfika. Mysigt!

Firar ni Valborg? För vår familj är det ingen högtid som firas nämnvärt, konstigt igentligen eftersom jag älskar våren. Vi ser det mest som en trevlig bonus med halvdag och ledigt mitt i veckan. Vi ska ha myskväll med ryggbiff, sallad och ett litet glas rött (för järnets skull). Det är visst fotboll på tv, men eftersom jag blivit lovad ryggmassage är det okej 🙂 förhållanden handlar om att ge och att ta, eller hur?

Imorgon har vi inga storslagna planer. Har vi tur blir det sol, det är det enda jag önskar för morgondagen.

0 tankar på “Bonusfredag”

  1. Vi brukar fira genom att äta god middag, själva eller med vänner, samt att gå och titta på elden men i år så är jag höggravid och det var så ruggigt väder så jag och de 2 döttrarna åt gott och tittade på Saltkråkan filmer i väntan på maken som jobbade heldag..

    I morgon blir det bullbak och ev ommålning av spjälsäng till lillebror som ligger i magen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.