Ny vecka, nya äventyr

20130429-072803.jpg

Strålande sol genom tunnelbanefönstret denna morgon. Vilken lyckoboost det är att bli bländad. Morgonen har löpt på bra, trots nattligt besök av en liten pojke. Sedan jag var i Thailand och var borta en vecka från barnen är Ebbot lite ur sovfas. De allra flesta nätter sover han i sin egen säng, för det mesta vaknar han till en gång runt 21, då får man stoppa om honom. Men vissa nätter vaknar han ledsen mitt i natten och vill absolut inte sova i sin säng. Så då får han komma till vår. Allt tvärt emot vad fru Wahlgren säger. Men vid halv fyra har man inte mycket motståndskraft utan kör enklaste lösningen som gör att man får soooova.

Nåväl, lite grus i ögonen får jag väl stå ut med som småbarnsmamma. Tur att vi har en nespressomaskin på jobbet! Där vi idag, inte vid maskinen utan vid datorn, startar ett nytt projekt. Spännande!

Efter jobb blir det storhandling. Ungefär så spännande är mitt liv en vardag i april 2013.

20130429-073025.jpg
Vårbyxor på!

0 tankar på “Ny vecka, nya äventyr”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.