Resa med (barnslig) stil

20130427-100427.jpg

20130427-121029.jpg

Ni som hängt med ett tag vet att jag älskar att åka med barnen till Sunwing. Och det är ju inte bara för att jag jobbar på Ving och att de familjehotellen är en av våra stoltheter. Jag var såld långt innan jag signerade mitt anställningskontrakt. Jag tror snarare att min Sunwingkärlek hjälpte mig en bra bit på vägen till att få den åtråvärda anställningen. Därför är det ju inte konstigt att vi funderar på ännu ett besök på något Sunwing till sommaren. Vi har inte riktigt bestämt var ännu, men det blir garanterat en Lollo&Bernie-semester. När vi väl åker dit så kan vi se fram emot första flygresan där vi alla har varsitt säte. Halleluja! Bara det är värt att fira. Därför skulle jag så gärna vilja ge barnen varsin fin, egen väska där vi kan stoppa ner roligheter att roa dem med under flygresan. Dessa godingar från Skip Hop är både söta och praktiska (finns hos Lek mer). Men blir glad bara man ser dem! Eftersom jag anar att vårt resande inte direkt kommer att minska i och med mitt nya jobb så skulle det vara roligt att ha väskor som är avsedda just för flygningar och tågresor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.