One of those days

20130426-070450.jpg

En betydligt mer rofylld morgon, bild hittad på We heart it

Jag tror att jag hamnade ur fas redan där vid 05.00, när väckarklockan sätter igång en timme för tidigt, eftersom jag ställt den fel. Sedan upptäckte jag regndroppar på fönsterbläcket. Sedan fortsatte morgonen i samma i vända. Jag som inte alls är särskilt förtjust i att vara på dåligt humör – eller dåligt väder heller för den delen, tänker nu stryka ett streck över surmorgon. Peppa med lite bra musik i öronen på väg till jobbet, se fram emot latten och den grekiska yoghurten som väntar där. Och kollegorna förstås, som alltid gör mig på gott humör. För att inte glömma att det faktiskt är freeeedag idag! Wihooo! Det betyder hämta barnen tidigt, god mat och lite ledighet med familjen. Precis vad jag behöver!

Kan inte ni kära läsare pigga upp mig? Berätta om vad som ni är glada för just nu!

0 tankar på “One of those days”

 1. I dag er jeg GLAD fordi jeg dro på trening FØR jobb. Fantastisk følelse i hele kroppen! Og fordi jeg sitter her med en latte. Har Converse på føttene. Skal hente datteren min tidlig med sykkel i dag.

  Bloggen din gjør meg også glad:) Savner nesten min egen om dagen:)

  1. Vilka härliga grejer att vara glad för! Jag gillar också att träna innan jobbet, man känner sig så bra och härlig i kroppen då. Tack för din kommentar o vd roligt att du gillar bloggen 🙂

 2. Godmorgon!
  Jag har varit sjuk i lunginflammation (en av sonens dagishostabaciller som tog hårt på stackars mamman…) i två veckor men idag ska jag till frissan, sen lunch med syster och så lite shopping!
  Glad fredag!!!

  1. Vad skönt att du är på bättringsvägen! Shopping och systerhäng är bästa medicinen. Ps. kan du inte börja blogga igen? Jag saknar din blogg!

 3. Jag är glad över att min 4-månaders bebis sov från 23 till halv 8 imorse, jag var bara uppe och stoppade in nappen två gånger under natten. När man har en liten en som sover så pass bra är det lättare att vakna pigg och att vara en bra mamma. För let´s face it, det är kanske inte jättejättekul att sjunga samma sånger om och om och om igen jämt… 😉
  Jag hoppas att din dag blir bättre än morgonen och sen är det ju helg! Kram!

  1. Åh vad jag känner igen det där, men vad skönt att din bebis sov så bra. När man är nymamma är man ju tacksam för all sömn man får 🙂 Dagen vände, mycket tack vare din o de andras kommentarer. De gör mig varm i hjärtat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.