Glada morgonbarn = happy mama!

20130424-074446.jpg

God morgon onsdag! Den hårdragne har startat på bästa sett: Glada barn! Det gör mig kolsyrepirrig i magen när jag ser dem leka och busa med varandra.

Eftersom jag haft bloggpaus har jag inte hunnit berätta om strulet på Majas avdelning på förskolan. De har fått vattenskada och har evakuerats. Som ni kanske vet råder det platskris på Stockholms förskolor. Så det är ju inte helt lätt att hitta rum för en hel avdelning med flyttdatum asap. Det föll på en förskola som för oss utan bil ligger väldigt off, så efter att vi checkat in Ebbot på den vanliga förskolan innan vi får gå en bra bit till Majas nya ställe. Inte helt optimalt för en morgonstressad småbarnsförälder. Men en riktigt bra övning inför hösten då vi ska lämna på både förskola och skola.

Nåväl, jobbdagen bjuder på startskottet för ett väldigt spännande projekt och sedan avslutar jag med middag med några kollegor. Solen skiner och jag hoppas på en promenad på lunchen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.