3 godingar till balkongodlingen

Någon mer än jag som har akut göra fint på uteplatsen/balkong/trädgård så att jag kan njuuuuta hela fina våren och sommaren behov? Nu tycks jag glömma bort den lilla, lilla detaljen att vår balkong inte är ett dugg solig. Den är i sämst läge, där solen tittar in mellan 05.30-8.00 en högsommardag. Men vad gör det? Det måste ju finnas något jag kan så även i skuggan? Har ni  med gröna fingrar något tips? (mitt minne tycks har förträngt att jag inte äger ens ljust, ljust gröna fingrar). När jag står mitt framför våren glömmer jag de små detaljerna. Jag vill se saker växa och  skapa en underbar plats för oss därute, om det så bara blir för soliga helgmornar. Jag har hittat tre ljuvliga ting som skulle kunna göra balkongen så söt:

il_fullxfull.445860719_hwa0 korg lada

 

♥ Söta skedar för kryddorna från Etsy.com ♥ Krukhållare från Åhléns ♥ Lådor från Åléns

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.