När jag vill skämma bort mig själv…

SONY DSC

Mammalyx deluxe från Rituals

…. kryper jag ner i ett skumbad, som jag fyllt med badoljan Hanami Heaven från Rituals. Där dricker jag lyxigt bubbelvatten, kanske en cola zero eller lite bubbel om det är på sin plats. Jag tar med mig ett magasin eller två, sedan ligger jag och drömmer mig bort. Det är total avkoppling för mig. Är det framåt kvällen tänder jag gärna ljus. När jag tycker att jag har skvalpat klart  skrubbar jag mig med Sakura scrub, en ljuvlig sockerscrub. Därefter smörjer jag in hela kroppen med Magic Touch som är en ”whipped bodybutter”, helt underbar! Jag fick kittet av två av mina väninnor i 30-årspresent och huden blir len som en baby efter den här ritualen. Nu när jag är till åren, haha, ska jag se till att ta hand om kroppen bättre. No more 29.50-krämer på ICA. Min hud är värd bättre! Jag tyckte att gåvorna var så bra så jag kilade genast iväg o köpte ansiktskrämen från samma märke. Har inte ångrat mig en sekund!

 

0 tankar på “När jag vill skämma bort mig själv…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.