Vårkänslor

DSC08189

Redo för 30-årsfest nr 1. Klänningen från Emmy Design satt tyvärr illa, men den här från Lindex passade mycket bättre!

Tack för alla sms och facebookmeddelande med ”var är du” frågor. Det blev visst en bloggpass efter min födelsedag. Riktigt såhär länge blev jag ju inte bortrövad. Vi hade ett ljuvligt dygn och sedan rullade livet på i en faslig takt. Det var firande efter firande (inte jobbigt men man blir ju lite lätt sliten efter två gånger middagsbjudning för tio gäster vardera). Jag har blivit så fint firad. Med överraskningar, Stina-saker, ring (nej, ingen sådan ring) och en New York-resa! Wihooo!

Men nu saknar jag bloggen för mycket för att låta bli. Därför kickar jag igång den igen idag, hoppas ni är kvar 🙂

Helgen har bjudit på massa mys med barnen. T är i Dublin och firar sin mor som fyller jämt. Mamma kom över i fredags och vi hade mammadottermys, inte ofta det händer. Det blev sushi, lite bubbel och film mellan jobb- och hus/lägenhetsprat. Riktigt mysigt! Igårmorse stod simskola på schemat. Lillebror fick hänga med och hade simhallspremiär. Skeptisk till en början, som mina barn alltid är när det handlar om vatten, men när syrran var färdig med sin skola fick hon med honom både i lilla ”äventyrslandet” som de har i Farsta simhall och i vattenrutschkanan. Det slutade med att de aldrig vill gå hem. Eftersom vi var ensamma hemma busade vi med middag i tv-soffan (Ebbot i IKEA-stolen framställd framför tvn). Barnen tyckte det var så kul att få göra något ”förbjudet”.

Idag har vi (läs mamman) svettats i sportaffären så nu är barnen vårkittade med fleecekläder, gympaskor och gummistövlar. Perfekt nu när snön äntligen har försvunnit.

Det har varit en riktigt mysig helg, men nu längtar vi alla till att pappan i huset kliver innan för dörren om några timmar. Du blir det pusskalas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.