Kjolskolan del 5: Vårredo

springthing

 

Det var länge sedan det blev ett kjolinlägg. Därför tänkte jag idag ge dig mina tips på hur du möter våren med fladder runt benen. Eftersom jag varje år återigen blir förälskad i preppystilen, kommer här en outfit i just den andan. Den prickiga kjolen från Lindex fullträffskollektion Holly&Whyte är just nu på väg hem till mig. Den tror jag verkligen blir en av vårens favoriter. Eftersom den markerar midjan och har mycket vidd i kjolen är den mycket smickrande för figuren. Den flirtar ju en hel del med 50-talet och är lika söt att kombinera med blus och ballerinas som skinnjacka och converse. Men jag skulle nog allra helst bära den så här, lagom avslappnat, som perfekt för en söndagslatte i solen. Eller vad tycker ni?
Den vippiga kjolen går att…
…kläs upp med: blus och kilklackssandaler i congac
… kläs ned med enkla tygskor och en t-shirt
… bäras till jobbet med en kofta och ballerinas
… eller följa med på dejten/festen med en figurnära korsett, röda läppar och högklackade pumps
Kofta från Åhlens, topp från H&M, halsband från Banana Republic, hatt från Asos och skor från H&M  

0 tankar på “Kjolskolan del 5: Vårredo”

  1. Hej, blev lite full i skratt nu. Jag bad om hjälp att komma igång med att ha kjol för ett tag sedan. Tack för tipsen! Precis den kjolen är på väg hem till mig, och jag tänkte faktiskt på dig när jag beställde den. Visst är den fin!
    Ps. Nya frillan är jättesnygg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.