Hello april!

tumblr_mkkpoina801rfg134o1_500_large

Oj, det känns som om jag inte alls hann med Mars. Den har verkligen dundrat förbi mig och här står jag i hjuldammet och funderar på hur 31 dagar kan försvinna i ett ögonblick.

Men jag har tydligen hunnit med en del, för när jag tänker efter minns jag att jag har..

♥ dejtat min älskling ♥spanat på vårkläder ♥köpt lite vårkläder ♥längtat tillbaka till Thailand ♥hittat vårvärmen i Rom med mina kollegor ♥ätit italienska ljuvligheter tills magen stod i alla hörn ♥hittat en like i min kollega R ♥träffat mina tjejer för middag och skvaller ♥tänkt mer på träning än faktiskt tränat ♥firat påsk

Vad satte jag för mål då, för denna speedy månad?

♥ Bio med Maja Nope, ingen bio för lillan. Det blir något att satsa på till denna månad
♥ Träna 2 ggr i veckan Hm, kan inte riktigt checka de här alls faktiskt, mars som träningsmånad var fullkomligt urusel. 
♥ Fortsätta spara till klänningen Det gjorde jag, klickade hem den och fick den ursnabbt. Tyvärr satt den inte hundra på mig, snyft. Så den ska få åka tillbaka. Kan inte köpa en nästan-tre-tusen-kronors-kläning som sitter sådär.
♥ Åka till Rom med jobbet 21-24 mars √ Wihoo, månadens första check!
♥ Fira påsk med familjetid, pyssel och god mat √
♥ Fortsätta att sköta tänderna √
♥ Träffa vänner √

 

Nu är det dags att blicka framåt, i april vill jag:

♥ Träna två gånger i veckan
♥ Fira min 30-årsdag med pompa och ståt
♥ Bio med Maja
♥ Bleka fogarna i badrummet
♥ Skaffa krukväxter till våra nytvättade vårfönster
♥ Ha en egen helg med barnen nr T är bortrest
♥ Måla naglarna oftare
♥ Fortsätta sköta tänderna

0 tankar på “Hello april!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.