Kvällsljus

SONY DSC

Tack sommartiden för att du gav oss en sådan strålande vårkväll. Solsken ända till sjutiden, vilken lyx. Vi bor ganska högt och med fri sikt, så vår lägenhet har badat i solsken idag. Ljuvligt! Jag och barnen har haft bonuslördag med påskgodis och hyrfilm på eftermiddagen och tacos till middag. Råkade dock få med mig tacosås med ananas från affären. Urk! Det var verkligen inte gott, rakt ner i soptunnan åkte den. Nu har barnen gått och lagt sig. Själv ska jag hoppa i något bekvämt, ta fram min hyrfilm, My week with Marilyn, som jag velat se så länge och parkera mig i soffhörnet som ni ser på bilden. Mys! T är på pokerkväll så jag kan njuta av tjejfilm i lugn och ro.

Vardagsrummet har fått sig ett lyft under våren och nu börjar äntligen allt falla på plats. Jag ska försöka få till lite helhetsbilder så fort som möjligt så att ni får se. Så här såg det ut förut. Nu har möbler flyttat ut, flyttat runt och flyttat in så vi har ett ”nytt” vardagsrum. Så härligt!

0 tankar på “Kvällsljus”

  1. Är det det där soffbordet från Chilli som du bloggat om tidigare? Ser jättefint ut. Börjar oxå bli lite sugen på det… Hoppas att du snart vill visa lite bilder på ert nya vardagsrum! Superinspirerande :)!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.