Glad påsk!

SONY DSC

Årets pysselskörd  från dagis står som centrum för årets påskdukning. Hoppas ni har en fin påskafton allihop. Den här högtiden är så himla trevlig, för jag känner alltid noll press och noll stress. Julen är ju, om än supermysig, en ganska stressig tid. Det ska bakas, pyntas, stökas, shoppas och det är så mycket förväntningar som ska uppfyllas. Nyår har andra krav, året som gått ska summeras, man ska blicka framåt och helst slänga in ett löfte eller två. Midsommar, ja då hänger ALLT på solen. Man ska vara ute, oavsett om det är snålblåst och regnet hänger i luften. Men påsken, då får man mest bara vara.

Vår påsk är en lugn historia, det är precis vad vår familj behöver. Om en stund kommer Ts bror och pappa hit på fotboll och middag. Fotboll  på påsk tänker ni? Ja, när man är tre (fotbollstokiga) mot en (inte ett dugg fotbollstokig) får man visst stå tillbaka. Men vad gör det? Det blir trevligt att umgås några timmar. Lammsteken står i ugnen, kladdkakan på kylning och vinet på luftning. Här nedan ser ni dukningen, som går i påskens (hm?) självklara färg: Rosa!SONY DSC SONY DSC

0 tankar på “Glad påsk!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.