Randigt, vippigt och nytt

SONY DSC

Det var sååå länge sedan jag bjöd på en dagens, någon gång innan jul tror jag. Varken ljuset eller tiden är på min sida på vardagsmornarna, så det är ju inte helt lätt att få till. Men idag så. Har ni sett min nya frisyr föresten? Superkort, börjar vänja mig så smått men gud vad läskigt det var att kapa det. Jag ska erkänna att jag inte är helt nöjd med färgen, den blev lite för plane så nästa gång blir det helblondering. Slingorna klipptes ju av i takt med att håret blev kortare.

Idag har jag lite vårnytt på mig. Klänning från Lindex Holly&Whyte-kollektion, kofta som jag hittade i Rom och strumpbyxor från H&M.

0 tankar på “Randigt, vippigt och nytt”

  1. Jag såg det på bilderna från Italien och jag tycker det är snyggt och modigt 🙂 Ljusare blir kanon!!

    Glad Påsk!

  2. Tyckte väl det såg kortare ut i rom! Jättefint, nu har vi samma frisyr, fast jag har mörkt. Börjar bli dags att färga nu igen så jag känner som du säger, lite mittemellan ingenting i nyans. Med kort hår har jag upptäckt att jag trivs bäst i jätteljust, eller ordentligt mörkt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.