Äntligen mamma & Ebbot

20130326-190615.jpg

Lyckliga Maja studsade hem till bästisen upp för backen i eftermiddags efter dagis. Vilket gav mig och min lille marsipangris några timmar för oss själva. Det är underbart att ha ett jobb som ger mig möjlighet att resa och se världen, men uff vad jag saknar barnen så att det gråter i mammahjärtat när jag är iväg. Så det blev extra myspys att få hämta på dagis och gosa i soffan. Skönt att långhelgen är runt hörnet. Jag ser fram emot all familjetid!

0 tankar på “Äntligen mamma & Ebbot”

  1. Hej!
    Jag minns att du har beställt från joy the store. Hur är deras kläder i storleken? Man läser ju att 10 motsvarar small, men så brukar det ju inte vara. Vad tycker du?

    Hälsningar från Johanna, som har kommenterat nån gång förut men tittar in nästan varje dag 🙂

    1. Hej! Jag tycker att de är något små i storleken. Mät noga och jämför med storlekstabellen på hemsidan, då blir det rätt. Jättefina saker!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.