Ny, fräsch vecka

Hej hej nya veckan! Vad roligt att du är här. Påskvecka, hörni! Hur mysigt är inte det? Jag har – för första gången i mitt liv – halvdag på torsdag. Vid lunch startar påsklovet. Vi ska vara hemma och mysa med familjen i fyra och en halv dag. Blir fantastiskt!

Men först har vi en kort arbetsvecka att bocka av. Jag har fått nya utmaningar på jobbet och jag är så pepp! Det kommer att bli en härlig jobbvår.

Jobb blev det ju även i helgen, om än i sin allra trevligaste form. Jobb och mat, så kan man summera de senaste fyra dagarna. Oj vad gott vi ätit. Och mycket. Italien är ju verkligen kolhydraternas land. Jag måste erkänna att jag känner mig en aning uppsvälld denna måndag. Så nu ser jag fram emot en hälsosammare vecka. Har bokat in flexpass ikväll, perfekt för min stela promenadkropp. Imorgonbitti blir det medelgympa, likadant blir det förmodligen på onsdag och söndag också. Utöver träningen ska jag boosta med protein och krispiga grönsaker. Mums!

20130325-073913.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.