Arrivideci Roma!

Mille grazi! Så befinner jag mig på flighten hem (tack Norweigan för Wifi). Det har varit en otroligt bra helg, tur är väl det eftersom jag var med i den lilla grupp som planerade och koordinerade schemat för de fyra dagar vi varit borta. Jag har verkligen lärt mig massor. Om rom förstås, men också om mig själv och mina fina kollegor.

Det jag tar med mig från rom är:

20130324-212140.jpg
Vårkänslan! Att äta italienska delikatesser i Villa Borghese-parken påminde mig om att vi går en utesäsong till mötes. Nu vill jag ha vår probto

20130324-213141.jpg
Den underbara stadsmiljön

20130324-213323.jpg
Otroligt vackra miljöer. Jag måste fixa sådana här planscher, Etsy.com har?

20130324-214332.jpg
Sevärdigheterna, vi bodde runt hörnet från Fontana di Trevi.

0 tankar på “Arrivideci Roma!”

  1. Men åh, Rom är alltid lika vackert. Och våren är bäst! Vi var där förra våren med vår då 7,5 månaders. Bodde vid Campo di Fiori och då hade sommarvärmen precis anlänt. Hur härligt som helst. Älska Italien.
    Massa härliga bilder och text här hos dig, jag kommer att återvända hit.
    Glad Påsk och kram !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.