Vad hände nu?

springfeeling
Klänning, H&M. Kavaj, Lindex. Skor, Asos.com. Väska, Mulberry.

Har lite kafferast mellan jobbmailen, så jag passar på att kika in här. Ebbot är inte alls kry, utan ligger och snusar i soffan. Han har någon elak baskilusk som vägrar släppa taget. I en vecka har det varit upp och ned. Feber några dagar, frisk några dagar, för att sedan vakna upp febrig igen. Vet inte riktigt vad som är på tok. Förhoppningsvis blir han bättre snart. Tur att jag numera har ett jobb som tillåter hemmajobb med min jobblaptop. Lyx för en småbarnsmamma, jag säger då det. Om bara någon dag sitter jag på flyget ner till vårens Italien. Det ska bli så mysigt även om det förstås gnager i mammahjärtat när liten inte är kry. Men han är säkert frisk innan dess, annars är ju hans pappa minst lika bra på att ta hand om honom som jag. Vi pratade faktiskt om det på tjejmiddagen jag var på i fredags. Vi var alla mammor på ett eller annat sätt och det där mammasamvetet verkar vara en folksjukdom. Jag ska vara ärlig, jag försöker att inte låta det ta över. Jag vet att jag blr en bättre mamma om jag samtidigt får trivas på mitt jobb och på mina jobbresor. De ingår i paketet och jag skulle inte vilja välja bort dem. De ger inte bara mig utrymme att växa som både Stina och mamma. Det ger resten av familjen en chans att växa och agera utan att jag ska vara inne och peta i allt.

Men det var ju inte alls vad jag tänkt skriva om, orden bara dök upp i fingrana. Frågan syftar på vad som händer med vädret. Snöfall deluxe? Vad nu? Jag blir så trött på den här vintern. Kan det inte bli vår snart, snälla, snälla, snälla?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.