Påskpyntar du?

Om två veckor är det påsk. Jag har inte tänkt så mycket på det, tills jag häromveckan upptäckte att det innebär fyra och en halv ledig dag för hela familjen – vilken lyx! Påsk brukar ju betyda hej då vinter, hej hej vår. Men jag vet inte om det kommer vara så iår, med tanke på kylan. Men man kan ju ha vår inne för det. Här hemma brukar vi inte överdriva påskpyntet, men det barnen släpar hem från förskolan har jag ju inte hjärta att gömma undan. Lite krispiga tulpaner och lite glada färger på det, bara för att hälsa våren välkommen. Så här har det sett ut här hemma tidigare:

SONY DSC SONY DSC

digitalkamera-074_144531966

 

Etsy.com har som vanligt mycket att erbjuda. Jag älskar att inspirationssufa på den sajten, det finns alltid nya inputs att få och grejer att klicka hem. De här två påskpynten tyckte jag var väldigt fina:

il_570xN.177304076

il_570xN.425152894_nsqo

Klicka på bilderna för att komma till shoppen. 

Här hemma har Indiska små finurliga saker att smycka både påskbord och påskhem med. Jag är så sugen på de söta äggkopparna i glas!

5145ae4c5669a

0 tankar på “Påskpyntar du?”

  1. Inte jättemycket påskpynt men jag plockar iaf fram påskduken med tulpaner på. I år bjuder vi på påskmiddag så då kanske jag slår till med ett påskris med ägg i också 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.