Drömlook Rom

rome look

 

Nästa vecka åker jag med min kollegor till Rom för en weekend i (förhoppningsvis) vårsolen. Väderprognosen visar 16 grader plus, så våren har verkligen kommit en bra bit mycket längre där nere än hemma här i kalla norden. Därför drömmer jag om att turista omkring i denna härliga färgkombon. Tänk att få byta ut dunjackan mot en kappa, kängorna mot ballerinas (för det kan man väl ha när det är 16 grader – jag minns inte hur det känns) och ha ett par solglasögon på nosen. Mmmm, vad härligt! Att få spendera några dagar med mina fortfarande ganska nya kollegor ska bli så mysigt, det är ett roligt gäng och vi kommer säkert att komma på mängder av nya idéer att förverkliga när vi kommer hem.

Klänning från Coast, halsband Dyberg/Kern hos Creative lounge, kofta från Oasis, kappa H&M, väska från Åhléns (den här finns faktiskt i garderoben på riktigt), drömskorna från Tory Burch hos Net-a-porter.com, bälte från Zenggi.com och solglasögon från Lindex.

0 tankar på “Drömlook Rom”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.