Vårlista 2013

Precis som förra året tänkte jag formulera min vårstil. ”Tyvärr” verkar det inte riktigt vara min vår ute i de vanliga kedjorna, men som tur är har jag en välfylld garderob och några utländska webbshopsskatter, så jag ska nog ha något att sätta på mig även den här säsongen. Min stil kommer inte att vara så värst olik förra vårens, men det är ändå trevligt att tänka på de ljusare klädtiderna som väntar runt hörnet.

Din stil i en mening: Pigg, pastell och pikant

Stilförebild: Malin i Saltkråkan,  Amerikansk femtiotalspastellhemmafru blandat med lite tidig sextiotalstjej

Vad inspireras du av i vår: Det som gör mig glad! Prickiga blusar, blommiga klänningar, pasteller och randiga tröjor.

Vad tror du på inför våren: Jag tror ingenting om det rådande modet, det är inte riktigt min stil. Istället blickar jag bakåt och tänker mig stärkta bomullsklänningar med lite vidd i, söta små koftor som värmer mot vårvindarna, skira blusar och vipp- eller pennkjolar. Jag klär mig någorlunda lika på jobbet som jag gör privat. Jag gillar söta kläder som är i färger och mönster som gör mig glad.

Det bästa basplagget i vår: Randig tröja, mina höga jeansshorts, min gula vippkjol, blommig klänning,  söta koftor, blusar, kjolar och ballerinaskor på fötterna. ”Riktiga” basplagg som jeans, kostymbyxor och enfärgade toppar är inte riktigt min grej.

Färger i vår: Mint, pistage, rosa, gult, vitt och marint.

En ideal outfit i vår: En söt blus med vippig kjol och en kofta, ballerinas och en fin väska.

Skor eller väska: Både och? Jag håller på att utöka båda garderoberna, de är så roliga båda två!

Do’s and don’ts: Behåller förra årets, den var bra. Do: Ta på mig kläder som jag trivs i! Don’t: Klä mig i kläder som inte känns jag.

Ditt senaste köp: En naturvit, strukturkjol som har rejält med vidd från H&M, pistagegrön och blommig klänning i Thailand, ljusblå låga converse.

Tre saker på önskelistan just nu:
35-3833

Tröja från Ellos

79556

Blus från Joy the Store

klocka

Armbandsur från Joy the Store, i vår vill jag bli bättre på att bära smycken

Fyra looks som jag behåller ur garderoben:

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Tre kjolstilar jag gillar (från Asos.com)

image1xxl (1)

image1xxl (2)

image1xxl

 

 

0 tankar på “Vårlista 2013”

  1. Håller med dig om vårmodet i butikerna! Om man inte passar i neon då? Nä här blir det till ser göra som du och plocka ihop egna favoriter! Älskar sista bilden på dig!

    1. Åh, tack Emelia! Vilka underbara kjolar preciiiis min stil. Om jag har några pengar kvar efter rom blir det definitivt ett köp! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.