Hej (lite sent) Mars!

485122_10151453593658917_1997564448_n

Javisst, min bloggsemester ledde till att jag är lite efter, så nu är det hög tid att inventera förra månadens mål och sätta upp nya.

Det här ville jag åstadkomma i februari:

  • Blogga mer. Herregud, vilken usel uppdaterare jag har varit denna månad. Min enda ursäkt är att klockan ringer 05.30 varje morgon och när jag till slut landar i soffan vid åtta är jag så trött att ögonen går i kors. Men jag lovar bättring. Ett inlägg per dag, minst! Jag trivs ju med att blogga. Tyvärr ingen check, status quo skulle man kunna säga. Inte det att jag inte vill, men jag måste helt enkelt inse mina begränsningar. Jag är ingen superbloggerska som kan spruta inlägg. Jag har ett (annat) heltidsjobb som fortfarande är nytt, en kille, två små och en kropp som behöver träning. Brtom vardagssysslorna finns det knappt någon tid kvar. Men jag ska inte ursäkta eller tråka ut er. Bara konstatera att jag kommer blogga så fort jag får möjlighet. 
  • Träna tre gånger i veckan (varav en kan vara lite hemmaträning) Nja. Lite svajigt där, vissa veckor är super, andra inte alls lika tipptopp.
  • Spara till min födelsedagsklänning  √En liten slant ligger på ett separat konto.
  • Fira bästa Ebselotten √ Yes, det blev massor av trevliga kalas för lillen
  • Går på bio med Maja Nej, det får bli denna månad istället.
  • Ha dejt med kärleken i mitt liv √ Yes, även om det var igår och egentligen ”utanför” februari
  • Beställa hem peppböckerna Hann inte riktigt med och nu sparar jag mina pengar
  • Laga min Ipone, glaset har spruckit i tusen bitar Jepp, det är så skönt att ha en fin telefon igen
  • Sköta mina tänder bättre (tandläkarbesöket blev dyyyyyyyrt) √ Numera består rutinen av eltandborste, tandtråd och munskölj. Det var verkligen på tiden!

 

Nu till mars månadsmål

♥ Bio med Maja
♥ Träna 2 ggr i veckan
♥ Fortsätta spara till klänningen
♥ Åka till Rom med jobbet 21-24 mars
♥ Fira påsk med familjetid, pyssel och god mat
♥ Fortsätta att sköta tänderna
♥ Träffa vänner

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.