Date night!

20130304-071832.jpg

Bildlänk

God morgon måndag! Vad underbart det är med en ljus himmel när jag hoppar på bussen vid sjutiden på morgonen efter incheckning av glada, morgonruffsiga barn. Man blir ju glad ända ner till magen!

Veckan är så länge en ganska kontrollerad sådan. Hämtningar och lämningar är schemalagda, träningspass inbokade och drömmar om helgen formulerade. Men innan vardagshjulet drar igång på riktigt tar vi paus redan ikväll. Då sätter vi oss vid ett dukat bord och tar oss tid. För samtalet, för att titta varandra djupt i ögonen och för att bara säga hej, där är du ju. Det var alldeles för länge sedan. Jag längtar redan. Efter min man.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.