Colour me happy!

SONY DSC

 

Dagens färgklick i brist på sprakerier i naturen – smutsgrått är ingen rolig färg! Frukost med färskpressad blodapelsinjuice, turkisk yoghurt med färska jordgubbar, pecannötter och kokos, kokt ägg och latte. Mums! 
SONY DSC

Första officiella vårhelgen och det bubblar i magen av förväntan inför min absoluta favoriårstid! Men vänta nu, vädergudarna måste ha tittat fel i kalendern för utanför fönstret öser snön ner kors och tvärs! Nåja, jag får helt enkelt låta bli att titta ut. Vi har startat helgen på bästa sätt. Jag fick sovmorgon och sedan har jag och min son haft den mysigaste helgförmiddagen. Maja tog med sig pappa till simhallen så jag och Ebs passade på att äta en lång frukost innan vi kröp ner i soffan under täcket och softade framför nyhetsmorgon och paddan. Ibland är mornarna kaos och ibland är de som dessa, ljuvliga. Förutsättningarna för denna morgon var juicepressning, det är bland det roligaste lillen vet och isbitar. De sistnämda satt han länge och väl med, hällde de från ett glas till ett annat, knaprade lite och tappade i golvet så att mamman fick avbryta sin svenskanläsning. Men vad gör det när man får ett porlande skratt som tack?

Helgplanerna går i samma lugna tema. Hade egentligen favoritpasset cirkelfys inplanerat men eftersom jag har halsont och lite huvudvärk (förkylning på g?) ställde jag in passet. Synd för jag har inte fått till någon träning sedan jag kom hem och i Thailand lyckades jag få till ett enda kortispass på gymmet. Men men, man måste ju lyssna till kroppen och träning+halsont kan tydligen leda till hjärtmuskelinflamation, det slipper jag helst!

Vad har ni för helgplaner, kära läsare?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.