Time To go

20130222-073620.jpg

Så har vi vaknat upp till resdag här på Phuket. I eftermiddag lyfter planet mot Arlanda igen. Med i bagaget har jag inte bara presenter till mig och familjen. Jag tar med mig vänligheten, solen, värmen, mina nya baskunskaper om de vackra stränderna vi besökt och alla fins hotell vi har i vårt program. Thailand har legat mig varmt hjärtat sedan första gången jag var här för 14 år sedan och landet har verkligen inte gjort mig besviken den här gången heller. Här finns något för alla. Barnfamiljerna, kärleksparen, generationsresenärerna och pensionärerna som vill vänta ut vintern på varmare breddgrader. Thailand is in My heart, tack för den här gången!

20130222-073641.jpg
Bästa fikapausen mellan visningarna har helt klart varit islatten på Starbucks

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.