Hej hej från poolen!

20130220-164004.jpg

20130220-163954.jpg

Den mest fullspäckade dagen är avklarad, det kanske du inte kan tro när du ser bilderna, men vi har flängt runt i 34 grader och kikat på massor av hotell. Så om ni är sugna på en resa till Phuket eller Ao Nang så har jag massor av härliga tips 😉

Nu pågår avsvalning vid poolen, vi bor just nu på Karon Beach, Phuket, vilket vi gör i två nätter till innan vi flyger hem på fredag. Om några timmar ska vi ta oss in till Patong för lite shopping, middag och folkhäng. Jag hoppas kunna hitta något fint att ta med till familjen som jag saknar till tusen!

0 tankar på “Hej hej från poolen!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.