Frukost ute

20130219-090931.jpg

Bland det bästa med sommaren är väl ändå möjligheten att få njuta av en måltid ute i det fria? Här i Thailand äter vi förstås alla måltider ute. Bäst är frukosten som vi under tre dagar här på Beyond Krabi med full havsutsikt och helt underbara råvaror (hej god, färsk frukt!). Nu lämnar vi Krabi och åker förbi Sunwing and Sunprime innan vi landar på Karon Beach.

0 tankar på “Frukost ute”

    1. Jag är ”content coordinator” på Thomas Cook/ving, vilket innebär att min grupp står bakom all resmålsinformation, bilder och hotellpresentationer och pärmar/guider nere på destinationen. Det är en del skrivande men också hålla koll på informationen och se till att rätt sak står på rätt plats. Nu när vi är i Thailand tittar vi på våra hotell och ser till att de presenteras rätt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.