Happy Mama!

20130217-181233.jpg

20130217-181250.jpg

Åh vad jag har det bra här på semestern. Nej, jag menar förstås businesstrippen. Vi har farit runt och inspekterat hela dagen, men nu på eftermiddagen (klockan är strax efter 6 här) fick vi tid för lite avkoppling. Efter någon timme i solstolen, med min kritvita hy vill jag inte ligga längre, gick jag och min kollega förbi beachmassagen för en royal deluxe behandling. En timmes lavendelmassage och fotpeeling efter det. Nu är mina tidigare rassliga vinterfötter babylena ditos och kroppen är som en geleklump. Riktigt skönt! Alldeles strax är det dags att hoppa in induschen för att göra sig redo för att utforska Ao Nang, måste ju se vad våra gäster får uppleva även utanför hotellområdet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.