God morgon från terrassen

Hej hej mitt i natten, ja, ja för mig är det morgon och vi ska snart äta frukost. Hoppas de har en äggkock. Det är så lyxigt stötfångare nygjord omelett! Efter lite mt väntar en ganska lång jobbade här i Ao Nang innan det blir lite paus på eftermiddagen. Det går riktigt bra det här med tjänsteresa, men jag saknar barnen och T såklart. Det är ovant att vara iväg då länge och då långt bort utan dem. Jag kommer på mig själv med att undra var de är, men sedan kommer jag på att Thailand just nu är mitt kontor (inte helt fel, iof, hihi). Nä, nu väntar frukosten på mig. Hörs sen!

20130217-085459.jpg

20130217-085513.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.