B-day boy

20130211-072721.jpg

Nästan ny

Hipp hipp hurra! Ebbot blir två år idag. Min fina, fina buspojke med glitter i ögonen och benen fulla av spring. För två år sedan hade vi precis checkat in på bb stockholm mitt i snöstormens öga. Att snön ödelade stans kollektivtrafik och skapade allmänt kaos var vi högst ovetande om. Istället var vi så nervösa inför kejsarsnittet och så förväntansfulla över att få träffa vår bebis. Klockan 09.07 föddes han, en liten skrikande gubbe som sedan dess varit så självklar i våra liv. Nu, två år senare är han ingen bebis längre, utan stora killen som springer, pratar, sjunger, pussas, kramas, dansar och spelar fotboll. Grattis min fina son!

0 tankar på “B-day boy”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.