Tack helgen!

SONY DSC SONY DSC

En riktigt bra helg lider mot sitt slut, bara söndagsmiddag med mannen i mitt liv, bubbelbad och sedan Mr Selfridges på SvtPlay i sängen som avslutning. Vi fastnade för den serien förra veckan när första avsnittet sändes efter Schlagern, som för övrigt inte känns tipptopp i år eller vad säger ni?

Igår hade vi min som sagt syster och hennes T på middag, min T stod för menyn -jag fixade efterrätten förstås:

Lördagsmeny
Förrätt: Pilgrimsmusslor med sås kokt på egen räkfond, knaperstekt serranoskinka och lite grönt med Cremant D´Alcasse i glasen
Varmrätt: Oxfilé med potatisgrattäng och sallad med gott rödvin som jag inte minns namnet på
Efterrätt: Vit chokladpannacotta med physalis

 

Det blev en riktigt trevlig kväll med härligt sällskap ända in till mitt i natten. Jag ska komma ihåg att bjuda hem dem oftare, det är ju så mycket lättare att ha folk hemma när vi har småbarn som ska läggas tidigt och så.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.