Happy weekend

SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Lördagsvanan trogen har vi hängt på Friskis under förmiddagen. Idag fick lillebror följa med, det blev familjegympapremiär för honom, riktigt lyckat trots att det var fullt med folk. Det är verkligen knökfullt där nu, nyårslöftena hänger i. Det är helt hopplöst att få plats på pass om man inte bokar en vecka i förväg! Inte klokt. Nåväl, efter en timmes mama-kidstid checkade Maja in i sagoläsningsrummet och lillebror fick hänga med pappa. Själv körde jag pass nummer två, ett medelpass denna gång, med superjobbiga armhävningar!

Nu har vi landat hemma igen efter lunch i centrum. Om någon timme kommer min syster och hennes kille hit på middag och häng. Ska bli så mysigt. Vi har en riktigt fin helg, jag uppskattar verkligen dessa lediga dagar ännu mer nu när jag trivs mycket bättre i vardagen också. Då känns inte lördagarna och söndagarna lika stressiga, utan bara njutningsfulla. Familjetid några dagar och sedan få vara workingmom några andra dagar. Den här veckan ser jag till att njuta lite extra eftersom nästa helg spenderas med kollegor på  betydligt varmare breddgrader.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.