Bloggtips & nästa inköp?

20130208-190540.jpg

Vilka bloggar gillar ni bäst? Jag är extra förtjust i mammabloggarna som jag ”känner”, det vill säga ett gäng tjejer som jag personligen är vän med och sedan andra mamas som jag följt i bloggar en längre tid som jag bara känner till genom skärmen.

Den andra kategorin älsklingsbloggar är inredningsbloggar. Det är just ur denna kategori som dagens lästips kommer från. Decor8blog är ljuvlig och visar helt galet fina bilder. Bland annat den här inspirerande hemmakontorsbilden. Något sådant skulle man ha att blogga ifrån! Tyvärr är ju ytan emot mig här hemma, men en dag kanske? Däremot skulle sådan där japansk tejp som inte lämnar spår på väggar vara tipptopp att ha här hemma. Men jag kommer inte ihåg vad den heter. Kan ni hjälpa mig?

Nä, nu väntar fredagsskumbadet på mig! Happy friday allihop!

0 tankar på “Bloggtips & nästa inköp?”

  1. Jag tycker det är så kul med bloggar för jag hittade din blogg för att jag läste Sophies modeblogg (vet inte om hon bloggar fortfarande…) , från din blogg hittade jag tantalexandra som jag gillar och från henne hittade jag Lofsan, världens bästa träningsblogg 🙂 jag gillar nog vardagsbloggar mest som har en kombination av vardagsliv, träning, inredning, bakning och så 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.