I paketet på måndag

ebs b-day

 

ebs b-day by girleblogg featuring h&m
Äntligen soffläge! Idag har jag varit i farten precis hela dagen. Jobb förstås, vaccinering inför Thailand på lunchen (ja, jag vet, lite sent, men ändå) och sedan en herrans massa ärenden efter jobbet. Bland annat har jag fått min skärm på iphonen lagad, den var sönderspräckt efter en liten olycka, shoppat ptressys till Ebbot – bland annat de här fina vårkläderna från H&M och försökt hitta chica och ändamålsenliga kläder att representera företaget i när det är 33 grader varmt. Det senare var omöjligt. Vårmodet är inte mitt och det är helt fel säsong att shoppa högsommarkläder. Får gå igenom det jag har och plocka ihop lämpliga looks till helgen.
Nu blir det något gott och Karolina Klüft-doku på tvn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.