Ny lampa & sneak peak

SONY DSC

God kväll!

Vabuari har jag provat på idag. I helgen var vi på barnkalas (Ebs bästis blev firad ordentligt) och alla andra föräldrarna ojade sig om vabträsket och uteblivna jobb. Jag tänkte på att vi visst inte vabbat sedan november. En ynka eftermiddag fick jag fiska upp lillen med feberkinder, men annars ingenting. Självklart fick Maja feber redan dagen efter jag tänkt att jag var så lycklig som har så friska barn. Så vi har varit hemma idag. Att vabba en femåring är ganska mysigt när hon inte är för dålig förstås. Vi har hängt i soffan, läst böcker, spelat lite på paddan, tittat på barntv och sedan fiskade jag upp liten tidigt. Imorgon blir vi hemma igen, så att lilla kroppen får en chans att hämta hem innan det blir fullt ös på onsdag (förhoppningsvis).

Nåväl, jag kikade in för att visa upp min nya glada lampskärm jag fått av svärmor. Den känns så där galen och cirkusaktig som man kan önska och den hittade genast sin plats i den annars ganska döda ytan i korridoren mellan köket och Majas rum. Tjusig va? Ni kan även skymta en del av vardagsrummet, har fotat från hallen. Vårat vardagsrum håller på att få en ansiktslyftning och jag lovar att visa alltihop när alla detaljer är på plats. Det är lite ihopskruning och final piff innan det är helt bloggredo 🙂

0 tankar på “Ny lampa & sneak peak”

  1. Vilket snyggt vitrinskåp!!! Är det ett loppisfynd? Vi är på jakt efter ett vitrinskåpoch har fastnat för en av Engelssons Stockholms skåp men de är ju så dyra..Vill inte köra Ikea då jag vill blanda lite mer…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.