I Majas vårgarderob?

maja spring

 

Jag råkade visst klicka ”publicera” lite väl snabbt igår, så det här inlägget blev textlöst. Men nu så har jag fyllt på det igen 🙂
Även om våren inte riktigt är här ännu, om jag ska kika utomhus där det bor både lite trista snörester, ett par minusgrader och några tunga, grå moln, så känner jag ändå att det spritter en del i vårnerven. Jag längtar tills vi kan stuva undan overaller, klumpiga vinterskor, tjocka mössor och otympliga tumvantar. Jag ser fram emot trenchcoat för min egen del och vindjacka till barnen. Majas garderob behöver få sig en rejäl genomgång när årstiden skiftar till varmare temperaturer. Just nu är en del utväxt, hon har dragit iväg på längden men smalnat av, babyhullet är long gone. Annat är uttjänt och garderoben spretar en hel del. Jag gillar tanken på en enhetlig garderob där nästan allt går att kombinera med allt. Därför tror jag att nyckelorden för Majas vårgarderob får bli navy, beige, vitt, preppy och rosa  med prickiga och randiga inslag. Självklart kommer det vara en hel del plagg som inte alls stämmer överrens med den beskrivningen, men om basgarderoben är neutral går den att kombinera med det mesta. Både för Maja och mig är mörkblått vårt svarta. Vi passar inte så bra i den skarpa färgen med våra ljusa toner, blått är mycket mjukare för oss. Ovan är en samling av det jag tänker mg klicka hem till Maja så att hon någon gång i april har lite vårnytt att klä sig i.

0 tankar på “I Majas vårgarderob?”

  1. Älskar den blårandiga tröjan med rosetten! Tyvärr är inte M av samma åsikt, hon har iofs kryssat för det hon vill ha i katalogen redan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.