Hello februari!

kbvlan2020_7_33

Snart i en blogg nära dig 😉 Bilden är förstås lånad från Ving.se

Hej nya månaden. Oj, det känns bra att januari är över. Jag är ingen vintermänniska (vem är det?) och det blir bara värre med åren. Nu har vi betat av ännu en mörk, kall och snöig månad och möts av en ny, kortare och förhoppningsvis ljusare variant. Februari har mycket mysigt med sig. Ebbot ska fylla två och jag ska åka en vecka till Thailand med jobbet. Det blir min första jobbresa och det ska bli så spännande att få möta mina kollegor som lever i ett av världens härligaste länder. Som turist har jag varit där tre gånger. Phuket 1999, Koh Samui 2002 och Khao Lak 2009. Koh Samui var min favoritö, även om det var otroligt häftigt att besöka landet för första gången för 14 år sedan. Då bodde vi på Kata Beach, som på den tiden bestod av ungefär fem hotell, två barer, en handfull restauranger och någon skräddare. Nu har bara Ving 13 hotell där. Den stranden är också en av de platser jag kommer att besöka under min resa, det ska blir spännande att se förändringen av turistorten. Det ska även bli kul att få se våra Sunwings, kanske känner jag att jag ”måste” boka in familjen där till nästa vinter, hihi.

Nåväl, det var lite om vad den här månaden har att erbjuda. Men som ni vet innebär månadsskiftet även utvärdering och uppsättning av månadsmål.

 

Det här satte jag upp som mål för januari:

 • Träna två gånger i veckan, den här månaden ska jag fixa detta mål. Min kropp och knopp behöver träningen √ Jag har verkligen kommit igång med träningen igen och det känns så himla bra. Kroppen känns piggare och inte så plufsig. Godissuget är heller inte lika starkt, även om det är där. Får nog leva med att jag är en godisråtta som får hålla pli på mig 24-7.
 • Vårda mina relationer √Det har jag gjort, hoppas jag. Jag har hunnit träffa vänner och lite släkt.
 • Testa tre nya maträtter Här blir det bakläxa, men jag tror ändå att jag ska belöna mig med bokpaketet om inte annat för ny inspiration
 • Pussa mer på barnen √Jepp, vi har pussats mer och bråkat mindre den här månaden
 • Läsa mer böcker för barnen √ Jepp även här. Det är vår nya god natt-tradition, en saga tillsammans i soffan. Supermys!
 • Köpa fredagsblommor varje vecka Njae, har inte riktigt blivit av. Men idag fick jag blommor budade till jobbet av min fina pojkvän.
 • Bjuda syrran och hennes kille på middag √De är bjudna till nästa helg
 • Planera Ebbots födelesdagkalas √ Inbjudningar är skickade och presenter klurade.

Februaris mål är

 • Blogga mer. Herregud, vilken usel uppdaterare jag har varit denna månad. Min enda ursäkt är att klockan ringer 05.30 varje morgon och när jag till slut landar i soffan vid åtta är jag så trött att ögonen går i kors. Men jag lovar bättring. Ett inlägg per dag, minst! Jag trivs ju med att blogga.
 • Träna tre gånger i veckan (varav en kan vara lite hemmaträning)
 • Spara till min födelsedagsklänning
 • Fira bästa Ebselotten
 • Går på bio med Maja
 • Ha dejt med kärleken i mitt liv
 • Beställa hem peppböckerna
 • Laga min Ipone, glaset har spruckit i tusen bitar
 • Sköta mina tänder bättre (tandläkarbesöket blev dyyyyyyyrt)

0 tankar på “Hello februari!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.