Cup cake-planer

Okej, jag råkade nämna att jag tycker att det är fantastiskt roligt att baka när jag var på arbetsintervju i oktober. Eftersom jag landade jobbet berättade min chef för min grupp att de skulle få en bagerska som kollega. Sedan första veckan har de nyfiket undrat om jag inte ska bjuda dem på något gott snart. Nu känner jag att det är hög tid att visa upp mina kunskaper (no pressure), så på fredag har jag bjudit in till eftermiddagsfika. Självklart blir det cupcakes, jag är så sugen på att testa Leilas Elvis Presley’s cupcakes med mumsiga jordnötter och choklad. Men jag vet inte om någon är nötallergiker, så jag försäkrar mig med ett gäng Woopies som jag för första gången ska testa att baka. Jag tror det får bli med smak av kokos, hallon och vit choklad. Det blir nog tipptopp. Jag har inte bakat något sedan i december, så jag  ser verkligen fram emot en dejt med KitchenAiden ikväll. Mums!

e8baf66132ea32622c7928a1e4beeb5ac69aaa2e

Very-Berry-Whoopies-a

 

Bildkälla

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.