THE B-day dress?!?

Som ni kanske vet fyller jag 30 år i vår. Jag som fullkomligt äääääälskar att fylla år ser givetvis fram emot att fylla jämt. Då får man liksom fira precis hur mycket man vill utan att någon kan komma och säga att man överdriver. För man får fräsa på när det vankas jämt. Det ska dessutom bli väldigt skönt att bli 30. Jag har känt mig som det i flera år. Mannen jag lever med är mannen i mitt liv, jag har två barn, en ordentlig utbildning, eget boende, stabil ekonomi och ett jobb där jag trivs. Jag är nästan precis där jag väntade mig att jag skulle vara när jag fyller 30. Det enda som egentligen fattas är det där glittret på ringfingret och fru-titeln. Men den kanske jag kan vänta på ett tag till?

Nåväl. Födelsedagen kommer allt närmare och som den klänningstjej jag är har jag förstås redan börjat jakten på den perfekta klänningen till festligheterna. Och jag undrar om jag inte redan funnit den hos Emmys Design. För hur mycket ”Girle” är inte denna goding? Två tusen kronor känns väldigt mycket, men jag kanske faktiskt ska ge mig själv en fantastisk stass i 30-års present? Vad tycker ni?

Emmy Design, spring/summer 2012

Emmy Design, spring/summer 2012

Rosa eller gul? Jag är nästan inne på den gula, fast det inte ens är ”min” färg…

0 tankar på “THE B-day dress?!?”

  1. Gul! Hur ska du fira? Jag fyller 30 i maj och jag har tusen olika planer. Börjar bli dags att sålla nu. Jag ser det som en möjlighet att använda alla de där idéerna som blev över efter bröllopet, men med fördelen att man inte har lika mycket press på sig att det ”måste” bli perfekt 🙂

    1. Jag har också haft tusen planer. Alltifrån storslagna partys till små, intima sammanskomster. Nu landade det någonstans emellan. Det blir middag på hemmaplan med mina fina tjejer helgen innan the big day och sedan närmsta släkten veckan efter. Det är alla dem som jag vill fira med som kommer och med en lagom ambitionsnivå för en vår fylld med resor, heltidsjobb och andra saker.

  2. Absolut gul!!! Jättefin!!

    Jag fyller 40 i mars och har börjat fundera på hur jag ska klä mig med en mage som då är i v 27-28. Tänkte nästan kosta på mig en Greta klänning då jag trånat efter en sådan i flera år!!

  3. Gud, DOM är DIG!! Båda två hade du vart jätte jätte fin i. Rosa är ju awsome, men jag har snöat in på gult i det sista så jag hejar på gul med ett par retro snygga gröna klackar till 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.