En helg för oss

20130127-145623.jpg

20130127-145635.jpg

20130127-145721.jpg

20130127-145733.jpg

Åh vad vi har haft det bra. Massor av sömn, god mat, god dryck och underbart sällskap.

Vi checkade in på Scandic Grans Central igår, jag hade bokat en juniorsuite som var bland det finaste jag sätt i hotellrumsväg. Sjukt snygg i sobra färger med fem meter i takhöjd, grammofonspelare, badrockar, badkar och världens skönaste säng. Ett riktigt tips!

Nu väntar vi på att busungarna ska komma. Saknar dem som tusan.

Annars har jag fått göra en riktig tråkgrej idag, bokat tid hos tandläkaren. En lagning lossnade nämligen imorse och nu iiiilar det som tusan. Avskyr tandläkaren! Jag är nämligen utrustad med universums sämsta tänder, vilket betyder massor av hål och en väldigt dyr nota varje gång jag går dit. Suck! Men nu måste jag gå, har dragit på det länge nu, men med dagens förlust av fyllning har jag inget val. Kul utgift! Not!

0 tankar på “En helg för oss”

  1. Mysigt! Vi bodde på grand central ett par veckor innan frank kom. Jättesnyggt och bra frukost!
    Lycka till hos tandis! Var själv där i måndags. har också dåliga tänder och är fortf mer nervös än vi förlossningarna 😉 håller tummarna för att det går bra. kramar!

  2. Mysigt!! Jag har också dåliga tänder och det värsta är nog den jäkla klappa-på-huvudet attityden som insinuerar att man får hål och annat eftersom man inte sköter tänderna. Och inte nog med att man skall bli uppläxad, man skall betala för det också! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.