I nya huset

Vi är ännu många månader från flytt, kanske till och med år. Men jag funderar ändå på hur det kommer att vara med ett större boende. Mer yta att möblera, bo in sig i och älska. Jag toksurfar på hemnet, kan verkligen rekommendera deras inspirationssajt som jag lånat dessa bilder ifrån. Där kikar jag på försäljningar, planritningar och interiörbilder. Tänker mig hur det skulle se ut om vi fick sätta vår touch på boendet. Här är tre saker som står högt på min önskelista inför vårt nästa hem:

a7a7f083ec08d5f55acb372d111ae456

Rejäla bokhyllor. Det finns inget finare än långa rader med spännande böcker.

 

b154e4ec37d0b09afae1592c14709834

En eldstad. En vacker kakelugn som denna är kanske att önskedrömma, men sanningen är att det är många radhus som har öppna spisar häromkring, så jag är inte helt utoch cyklar.

vaxter

Massor av gröna växter av olika slag. I vaser, i lådor, i krukor… jag vill ha levande växter överallt!

0 tankar på “I nya huset”

 1. Vad roligt att du nämner inspirations sajten på hemmet, hittade den här om dagen & surfade vipps bort ett par timmar……. 😛

  Vi blev ju inte långrandiga direkt i vår nybyggda lya där det känns som jag är en del av varje detalj eftersom man planlagt under hela bygg perioden.
  Nu startar vi om, i något som verkligen inte är nytt…. snarare 100 MEN renoverat in i märgen så el, rör & allt är nytt. Förra ägaren har efter min mening våldtagit detta 100 åriga mäster stycke till lägenhet med det jag kallar typisk 90 tals stil, så mitt projekt blir att ta det tillbaka till sin tid epok med en modern twist :)))

  Det blir spännande.

  Gläd dig till den dagen du skall få mera ytor, det är makalöst kul!!

  KRAAAAAM från mig som är världens sämsta blogg surferska till tider…

  1. Va? Jag har helt missat att ni bytt boende (jag är visst inte heller så flink på att bloggsurfa nu för tiden, hihi). Åh, jag som var alldeles kär i din fina nya lägenhet, nu måste jag genast kika in hos dig och spana på bostadsutvecklingen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.